Відкритий урок трудового навчання

Вчитель трудового навчання провела відкритий урок у 6 класі на тему "Українська національна кухня"

/Files/images/20180503_133508.jpg

Під час уроку було розширено уявлення учнів про ролини, які вирощують на території України. Пробуджено інтерес до життя та побуту людей, які жили в далекі часи.

Вчитель виховував в учнів дбайливе ставлення до продуктів харчування та культуру повідінки за столом.

/Files/images/20180503_133029.jpg

Під час уроку діти продемонстрували свої знання національної української кухні. Приготували такі страви: борщ, гречану кашу.

Також частували гостей варениками з картоплею, короваєм.

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.